E-mailondertekening instellen

Als HTML-opmaak wilt, doe eerst deze:
Ga naar Berichten opstellen in HTML-opmaak en zet Berichten opstellen in HTML-opmaak optie: ALTIJD

Volg de volgende stappen om uw e-mailondertekening in te stellen:

1 Log in op uw e-mailaccount met uw inloggegevens. Klik hier om te loggen.

2 Klik op ‘Instellingen’ of het tandwielicoon rechts boven aan het scherm.

3 Klik onder ‘Instellingen’ op ‘Identiteiten’.

4 Klik onder ‘Identiteiten’ op uw e-mailadres.

5 Bij ‘Identiteit bewerken’ kunt u bij ‘Ondertekening’ uw ondertekening intypen.

6 Als u ‘HTML –ondertekening’ aanvinkt krijgt u toegang tot opmaakopties.

7 Klik op ‘Opslaan’ om uw ondertekening op te slaan.

Tip: U kunt als u dat wilt ook uw logo kopiëren en plakken.