Om de taal te kunnen veranderen moet u een e-mailaccount hebben. Als u nog geen e-mailaccount heeft , ga dan in uw login paneel ‘Email Accounts aanmaken’. Als u al een acount heeft volgt u de volgende stappen:

1 Log in op uw e-mailaccount met uw inloggegevens op https://webmail.jijdomein.nl

2 Klik op ‘Instellingen’ of het tandwielicoon rechts boven aan het scherm.

3 Controleer of ‘Instellingen’ geselecteerd is en klik op ‘GebruikersInterface ’ onder ‘Section’.

4 Klik op de taal achter ‘Taal’ en kies een andere taal.

5 Klik op ‘Opslaan’.