Domeinnaam verhuizen

Wilt u uw domeinnaam naar hostingmij.nl verhuizen?

Er bestaan verschillende procedures voor het verhuizen van uw domeinnaam.
Bij het verhuizen van .nl-domeinnamen heeft u een verhuiscode (token) nodig. Deze verhuiscode vraagt u bij de huidige provider aan. U gebruikt deze verhuiscode tijdens het verhuisproces.
Bij alle andere extensies verzoeken wij u om contact op te nemen met uw huidige provider.
Neem altijd contact met ons op voordat u het verhuisproces begint. Het maken van een back-up van uw website, databases en/of e-mail is belangrijk.
Klik hier om uw domeinnaam te verhuizen

Verhuizen naar een andere provider

Wilt u uw domeinnaam verhuizen naar een andere provider? Vergeet niet via klantslogin uw contract op te zeggen. Houdt u rekening met de opzegtermijn.